Još jedan kandidat za gradonačelnika Travnika umro od kovida

 • 01.12.2020.07:42

Kandidat za gradonačelnika Travnika iz Saveza za bolju budućnost na proteklim lokalnim izborima u BiH Elvedin Kanafija, umro je danas u 54. godini.

Elvedin Kanafija je umro u Travniku od posledica koronavirusa, piše Dnevni avaz.

Kanafija je bio profesor u Srednjoj tehničkoj školi Travnik, direktor Regionalne direkcije "BH Telekoma" Travnik, direktor Direkcije za razvoj poslovanja i direktora Direkcije za prodaju, promociju i podršku "BH Telekoma" Sarajevo, objavio je portal travnicki.info.

Na sam dan održavanja izbora preminuo je i prethodni kandidat za gradonačelnika Mirsad Peco (SDA).

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.