Стошница

Још нису ухапшени нападачи на српску повратницу у Возући

  • Извор: СРНА
  • 08.12.2023. 10:05

Још нису ухапшена лица која су у Стошници код Возуће претукла српску повратницу Љепосаву Петковић, рекао је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона Самир Валентић.

Валентић је навео да су припадници Полицијске станице Завидовићи на терену заједно са инспекторима Сектора криминалистичке полиције.

"Врше се прикупљања сазнања, обављају се разговори са мјештанима насеља Стошница. Углавном, за сада немамо нових информација о починиоцима овог кривичног дјела", рекао је Валентић.

Федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак у изјави Срни јуче је осудио напад на српску повратницу у Стошници код Возуће и рекао да ће "два лица која су извршила напад ускоро бити ухапшена".

Српска повратница Љепосава Петковић (77) претучена је у ноћи са сриједе на четвртак у породичној кући у Стошници код Возуће након што су јој два лица сјекиром провалила у кућу и пријетила да ће је убити.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм