Ухапшен

Код Зворничанина пронађени спид, марихуана, таблете...

  • Извор: АТВ
  • 02.10.2023. 09:37

Зворничанин С.Г. ухапшен је због постојања основа сумње да је извршило кривичо дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Током обављања редовних послова и задатака, полицијски службеници су у суботу извршили контролу путничког моторног возила марке „Dodge Alenger“ којим је управљало С.Г., приликом чега су прегледом возила уочили предмете који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

Полицијски службеници ПС Зворник су јуче по Наредби Основног суда Зворник, уз сагласност поступајућег тужиоца, извршили претрес лица С.Г., просторија и возила које исто користи.

Том приликом су пронађенo jе и одузето двије ПВЦ врећице са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу "Спид", стаклена бочица са биљном материјом зелене боје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуану“, укупне масе око 60 g, неколико таблета назива „Ксалол“ и „Налоксон“ које су на листи психоактивних контролисаних супстанци.

Такође, пронађена је и дигитална вага за прецизно мјерење, као и мобилни телефон. 

Против лица С.Г. биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ надлежном Тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?