Dubrovnik

Konobar iz Trebinja uhapšen zbog silovanja Amerikanke na terasi picerije

  • Извор: Агенције
  • 19.06.2023. 13:39

U Istražnom centru dubrovačkog Županijskog suda pri kraju je pravosudna istraga protiv 49-godišnjeg konobara, državljanina Bosne i Hercegovine, inače nastanjenog u Trebinju.

Istraga je pokrenuta nakon što je uhapšen zbog osnovane sumnje na krivično djelo silovanja 20-godišnje državljanke Sjedinjenih Američkih Država iz Njujorka.

"Krivično djelo silovanja počinjeno je na način da je konobar u ranim jutarnjim satima 12. juna nedaleko od žičare i centra grada, na verandi (terasi) picerije, izvršio nasilni polni odnos nad mladom Amerikankom bez njenog pristanka, što je ona potom prijavila službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Nakon toga je sudija istrage pokrenuo hitnu istražnu radnju te odmah ispitao studentkinju koja je trebala dalje putovati", rekao je portparol Županijskog suda u Dubrovniku, sudija Pero Miloglav, u razgovoru za "Dubrovački vjesnik".


Prnjavorčanin i Filipinka prave svoj raj u BiH: Sa kruzera na njivu

Prnjavorčanin i Filipinka prave svoj raj u BiH: Sa kruzera na njivu

Istražni zatvor u trajanju do 30 dana konobaru iz Trebinja određen je zbog opasnosti od bjekstva.

Županijsko državno tužilaštvo u Dubrovniku rješenjem o pokretanju istrage od 14. juna 2023. bludnog konobara tereti i za počinjeno krivično djelo krađe na štetu američke studentkinje kojoj je, kako se sumnja, nakon gnusnog čina uzeo novčanik s novcem i dvije bankovne kartice.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.