Kod Gornjeg Milanovca

Glumili da su presretač, policija im oduzela BMW

  • Извор: Агенције
  • 10.04.2023. 11:33

Policija u Čačku uhapsila je dvije osobe zbog sumnje da su se lažno predstavljali kao pripadnici policije, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Kako se navodi, policija je u subotu nešto poslije 18 sati u mestu Nevade kod Gornjeg Milanovca, zaustavila automobil na kojem su se nalazili uključeni blinkeri, a njime je upravljao U.M. (26) dok se N.M. (35) nalazio na mjestu suvozača.

Mladenu Grujičiću zabranjeno kandidovanje za načelnika Srebrenice

Mladenu Grujičiću zabranjeno kandidovanje za načelnika Srebrenice

Кako se sumnja, oni su neposredno prije nego što ih je zaustavila policija, presreli i izvršili kontrolu putničkog vozila kojim je upravljao dvadesetšestogodišnji vozač.

Policijski službenici su privremeno oduzeli vozilo uhapšenih, a alkotestiranjem je utvrđeno da je U.M. imao 1,01 promil alkohola u organizmu.

Kamiondžija iz Srpca prijavio da je presretnut i opljačkan - lagao je

Kamiondžija iz Srpca prijavio da je presretnut i opljačkan - lagao je

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu.

MUP navodi da postoje indicije da su osumnjičeni u prethodnom periodu na isti način oštetili više srpskih i stranih državljana, zbog čega su pozvali građane ukoliko su bili njihove žrtve da slučaj prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Foto: MUP Srbije)

Тагови:
  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм