Због дроге

Крај потраге за српским возачем Данијелом, ухапшен у великој полицијској акцији

  • Извор: Курир
  • 22.01.2024. 15:15

Професионални возач Данијел Ћесал (43) из Вршца за којим се трагало од 16. јануара у Шведској, када је посљедњи пут виђен у свом комбију, пронађен је и налази се у притвору у Гетеборгу због кријумчарења дроге, тврди за Kурир његов пријатељ!

Иначе, вијест да је професионални возач из Вршца нестао на друштвеним мрежама објавили су његови пријатељи који су молили све да им се обрате и помогну уколико имају неке информације о њему. Такође, они су у тој објави која се масовно дијелила на мрежама објавили да је он посљедњи пут виђен 16. јануара на путу из Гетебурга ка Малмеу. Навели су да је тада посљедњи пут снимљен на бензинској пумпи.

- Данијел се налази у притвору у Гетеборгу! Није пропао у земљу као што су сви мислили и објавили, нажалост истина је другачија. Нема никакве мистерије - наводи пријатељ Данијела Ћесала и додаје:

- Он је лишен слободе када је шведска полиција у његовом комбију београдских таблица пронашла већу количину дроге. Наводно, утврђује се да је он радио за једну шведску банду која се бави кријумчарењем дроге. Сумња се да је он само био превозник, с обзиром да је имао уредне папире и документацију да се слободно креће из мјеста у мјесто, као и да прелази границе. Мислио је да је сигуран и да неће бити на мети полиције.

У приколици камиона откривено 27 миграната

У приколици камиона откривено 27 миграната

Оперативним подацима истражитељи из Шведске добили су информацију да се у комбију налази дрога.

- Наводно, Данијела је пресрела полиција и детаљним претресом утврдила да се у комбију налазе пакети са дрогом. Ћесал је провео три дана у притвору, а сада се налази у истражном притвору где треба да буде двије недјеље - објашњава и тврди његов пријатељ.

(Извор/Фото: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм