Параћин

Кухињским ножем пререзао жени врат, син је нашао

  • Извор: Курир
  • 16.10.2023. 15:41

Миладин Л. (73) из Параћина наводно је у ноћи између петка и суботе кухињским ножем пререзао врат својој супрузи Каји Л. (71) након краће расправе у породичном дому.

Подсјетимо, кобног дана старији брачни пар се посвађао, а осумњичени Миладин Л. је узео нож и пресудио супрузи у кући у којој су сами живјели, и то дан уочи братове сахране. Њихов син јединац нашао је заклану мајку и случај је пријављен полицији. Осумњиченом се на терет ставља да је починио кривично дјело тешко убиство.

"Они се никада нису свађали и јако нас је зачуло кад смо чули да је убио. Прича се да су се током свађе гуркали и да је Миладин Л. у току расправе отишао до кухиње и узео нож", каже комшија за Курир и додаје:

"Када је несрећна жена видјела нож занјемила је и наводно га је молила да остави нож и да се не глупира. Успјела је да побјегне до спаваће собе, али је то Миладина Л. још више наљутило па је улетио у собу дохватио је, приближио себи и пререзао јој врат онако звјерски као на филму".

Судар фиата и мотора у Бањалуци

Судар фиата и мотора у Бањалуци

Како даље наводе мјештани овог дела Параћина, жртва је пала као покошена поред кревета.

"Убио је поред кревета и оставио да лежи насред пода... Крв је прскала на све стране, а он је само спустио нож поред њеног тијела. Наводно, је био све време ту поред ње, а њихов син јединац је затекао језиву сцену", каже један од саговорника и додаје:

"Не дај Боже никоме да тако нешто доживи! То су страшне ствари, а када су га хапсили он је нервозно тражио наочаре, видјели смо га. Замислите, убио је жену са којом је деценијама у браку на коме су им много позавидели, а он од полицајаца тражи наочаре",.

Група Албанаца напала српске ђаке у Венецији

Група Албанаца напала српске ђаке у Венецији

Према ријечима саговорника, једини мотив који би могао да доводе до злочина јесте сахрана његовог брата.

"Миладинов брат је преминуо и у суботу је била заказана сахрана, а он наводно није био у добрим односима са њим и Каја је инсистирала да он оде, али се он изнервирао и није желио ни да чује за тако нешто", кажу они и додају "да су то само нагађања јер ко зна шта му је крвцнуло у глави".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.