Žarkovo

Kupci uhvatili lopova u marketu - jedan ga nokautirao

  • Извор: Курир
  • 05.09.2023. 16:51

Danas se u jednom marketu u Žarkovu odigrala prava drama.

Lopov je, kako piše "Kurir", ušao u prodavnicu sa namjerom da ukrade namirnice.

Radniku obezbjeđanja koji vodi brigu o objektu je čovjek bio sumnjiv, pa ga je pratio. U jednom trenutku je nastao opšti haos.

Detalje je ispričao mladić koji se zadesio na licu mjesta.


Pitbul uskočio u dvorište i ugrizao dijete za lice

Pitbul uskočio u dvorište i ugrizao dijete za lice

On kaže da je pritekao u pomoć radniku obezbjeđenja koga je lopov udario, te da je morao da "nokautira" kradljivca.

"Bio sam sa suprugom u nabavci. Neki čovjek je ukrao kafu i neke namirnice i to strpao u gaće. Zaustavio ga je radnik obezbjeđenja. Stariji gospodin. Rekao mu je da izvadi namirnice i da ih ostavi da ne bude problema. Međutim, on udari tog radnika obezbjeđanja i nokautira ga. Šta ću, ja se uključim da pomognem dok ne dođe policija i vidite iz priloženih fotografija kako se završilo. Bio sam u policiji da dam izjavu, ali sam pomogao da uhvate razbojnika", ispričao je "Kuriru" čovjek koji je pritekao u pomoć dok policija nije došla na lice mjesta.


(Foto: Kurir / Privatna arhiva)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм