Ауто кућа пријавила

Купио ауди од 139.000 KM у Бањалуци, новац није уплатио

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 11:42

Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду лица А.Д. из општине Добој Југ због сумње да није платио ауди који је купио у ауто кући у Бањалуци, а чија је цијена 139.700 КМ.

Наиме, Полицијској управи Бањалука заступник ауто куће из овог града је 14. новембра пријавио да је 26. септембра лице А.Д. наручило куповину путничког возила марке ауди, за које је приликом преузимања предочило доказ о уплати у износу од 139.700 КМ. Међутим, накнадно извршеним провјерама утврђено је да наведена уплата није извршена, а до моманта пријаве А.Д. није уплатило наведени износ новца.

„Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 17.11.2023. године, извршили су криминалистичку обраду лица А.Д. из општине Добој Југ, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело превара“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Током криминалистичке обраде од осумљиченог су одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?