Sarajevo

Lažni inspektor na ulici: Nepoznati muškarac kažnjava vlasnike radnji

  • 28.07.2020. 13:16

Sarajevski policajci intenzivno tragaju za nepoznatim muškarcem, koji se predstavlja kao inspektor i kažnjava vlasnike radnji u Sarajevu, saznaje Avaz.

Kako saznajemo, istražioci ga sumnjiče da je u najmanje četiri navrata ojadio vlasnike radnji, a sumnja se da je broj žtava daleko veći, ali da nisu prijavljeni svi slučajevi.

Modus operandi mu je identičan u svim slučajevima. Prevarant, koji ne sebi ima košulju i kravatu, predstavlja se kao inspektor. Potom kažnjava vlasnike radnji, traži novac. U nekim slučajevima uzme po 100 ili 200 KM, potom govori da ide rasitniti novac, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Avaz je došao u posjed snimka sa nadzornih kamera jedne radnje u naselju Otoka. Na snimku se jasno vidi kako ima čak i značku koju pokazuje žrtvi, tako da sve djeluje vjerodostojno.

Ukoliko prepoznate prevaranta o tome obavijestite policiju.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.