Legitimacija u Mrkonjić Gradu: Pronašli mu drogu, pa kontrolom utvrdili da je osumnjičen za pljačku

  • Извор: АТВ
  • 12.11.2022. 14:06

Policijski službenici PS Mrkonjić Grad uhapsili su J.S. iz Šipova nakon što su kod njega pronašli drogu, vagu za precizno mjerenje, startni pištolj, da bi utvrdili i da je osumnjičen za krađu.

Terete ga za krivična djela "Krađa" i "omogućavanje uživanja opojnih droga".

"Naime, policijski službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Mrkonjić Grad, 11.11.2022. godine, u ulici Prve šipovačke brigade, opština Šipovo, izvršili su legitimisanje i pregled lica J.S. iz Šipova. Prilikom pregleda kod lica je pronađena pvc vrećica u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, papirići za motanje rizli, tri pvc vrećice sa ostacima zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, vaga za precizno mjerenje, startni pištolj, jedan okvir sa devet metaka za navedeni pištolj i kutija sa mecima", stoji u saopštenju policiji.

Nakon što je J.S. uhapšen tokom kriminalističke obrade došlo se do saznanja da postoji sumnja da je ukrao automobil.

"Lice J.S. lišeno je slobode, te se prilikom kriminalističke obrade lica došlo do saznanja da postoje osnovi sumnje da je isto 10.11.2022. godine počinilo krivično djelo krađe motornog vozila marke „Passat“, koje je bilo parkirano na parking prostoru u ulici Stepe Stepanovića, opština Šipovo. Otuđeno vozilo je pronađeno i biće vraćeno vlasniku.Nakon kriminalističke obrade lica u Odjeljenju kriminalističke policije Policijske uprave Mrkonjić Grad isto je predato policijskim službenicima Policijske stanice Šipovo na dalje postupanje" piše u saopštenju.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se nad osumnjičenim J.S. izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjena krivična djela „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i „Krađa“. 

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)