Veterinar iz Bogatića

Ljekari se borili za prebijenog veterinara: Povreda glave bila je užasna

  • Извор: Блиц
  • 26.07.2023. 20:48

Veterinar iz Bogatića Boris Dražić (44) preminuo je juče u UC KCS od zadobijenih povreda u tuči koja se dogodila u petak oko 2 sata poslije ponoći ispred kafića, dok je branio rođaka od pomahnitalih napadača.

Kako Blic nezvanično saznaje povrede glave koje je zadobio Boris bile su očigledno presudne, jer od trenutka kada je dopremljen u Urgentni centar, ljekari su se borili za njegov život.

– On je očigledno imao takvu povredu glave da je po svemu sudeći to bilo fatalno po njega. Od kada je dopremljen on je sve vrijeme bio u lošem stanju. Što se abdomena tiče, koliko je poznato on tu nije imao nekih težih povreda, ali povreda glave je bila užasna. Tokom čitave borbe dolazilo je i do srčanog zastoja, međutim uprkos naporima, nije mu bilo spasa – kaže sagovornik upućen u slučaj.

U Sloveniji upravo počeo da pada snijeg

U Sloveniji upravo počeo da pada snijeg

Kako se dalje sazna, ljekari Urgentnog centra KCS pokušali su da spasu nesrećnog čovjeka, ali povrede su bile teške.

Podsjetimo, dežurna ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću je zbrinula povrijeđenog B.D. koji je reanimiran u transportu do šabačke bolnice, gdje je još jednom reanimiran i intubiran i hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu.

Podsjetimo, trojica uhapšenih su fizički napali D.M. (28) koji je bio u društvu teško povrijeđenog B.D. kada su njih dvojica napustili lokal i krenuli kući.

Htjeli joj amputirati nogu, ona otišla u inostranstvo i uspješno operisana

Htjeli joj amputirati nogu, ona otišla u inostranstvo i uspješno operisana

– Boris je već bio izašao i čekao pored automobila prijatelja D.M., za kojim su iz lokala krenula i trojica mladića i gurnuli ga, a onda je započela tuča u kojoj se ovaj branio. B.D. je prišao sa namjerom da pomogne prijatelju i u trenutku je dobio udarac od kojeg se srušio kao pokošen na trotoar. Ležao je na boku bez svijesti, a nakon toga ga je jedan od mladića šutirao po tijelu – naveo je izvor.

Kako je Blic pisao, mladići koji su nasmrt pretukli Borisa na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvo negirali su krivično djelo, ali oni iza sebe imaju debeo dosije.

Srbin izgubio burmu u moru, zbog toga kako mu je vraćena, vjeruje u čuda

Srbin izgubio burmu u moru, zbog toga kako mu je vraćena, vjeruje u čuda

Prema informacijama, uhapšeni D.D. u svom dosijeu ima kršenje Zakona o javnom redu i miru, iznudu u pokušaju sa elementima nasilja, kao i zloupotrebu narkotika.

Drugi osumnjičeni, S.B. u svom dosijeu takođe ima iznudu u pokušajima, takođe krivično djelo sa elementima nasilja. Njima je pritvor određen zbog opasnosti uticaja na svjedoke i oštećene, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Srpska pjevačica pala sa bine i završila u Hitnoj

Srpska pjevačica pala sa bine i završila u Hitnoj

Treći uhapšeni, Đ.L. nije osuđivan, a pritvor mu je određen zbog opasnosti uticaja na svjedoke i oštećene.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.