Пожаревац

Љиљана хладнокрвно признала монструозни злочин

  • Извор: Курир
  • 19.09.2023. 08:12

Љиљана Ј. и њена кћерку А.А. ухапшене су у петак због сумње да је Љиљана на спавању убила свог бившег мужа Стевана А. (56), послије чега су јој његова дјеца помогла да раскомада тијело и однесе га у шуму.

Стравичан злочин догодио се у селу Влашки код Пожаревца, а како Курир сазнаје и Љиљана и Анита су одмах саслушане и док се кћерка бранила ћутањем, Љиљана је хладнокрвно и без трунке кајања признала злочин.

"Да, ја сам га убила“, рекла је наводно Љиљана послије хапшења, а сви који су то чули остали су потпуно залеђени!

Ким Џонг Ун се вратио у Сјеверну Кореју са ријетког путовања

Ким Џонг Ун се вратио у Сјеверну Кореју са ријетког путовања

Према ријечима мјештана Љиљана је одавно имала психичких проблема, али никоме није сметала ту у селу.

"Ми смо сви знали да има проблеме, али она је увијек била некако дистанцирана, па није никоме ни сметала, али кад смо чули да је одмах рекла полицајцима све што је урадила без покајања, шокирали смо се", каже мјештанин.

Како кажу, мотив овог убиства могао би да буде свађа која је претходила овом монструозном злочину, а коју је Стевица покренуо због куће у коју је пустио бившу жену и дјецу, а од које су они направили ужас.

Стиже наоблачење: Спремите кишобране

Стиже наоблачење: Спремите кишобране


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм