Lopare

Lopovi iz kuće ukrali 50.000 KM u kešu, a potom i pasat

  • 13.06.2023. 18:34

Policija traga za nepoznatim osobama koje su juče ujutro provalile u kuću u mjesto Jablanica kod Lopara i ukrale 50.000 KM u kešu, a potom ispred kuće odvezli pasat.

U PU Bijeljina navode da je vlasnik kuće, koji inače radi u inostranstvu, juče prijavio provalu.

"PS Lopare zaprimila je prijavu od oštećenog da su u njegovoj porodičnoj kući u Jablanici dva nepoznata lica izvršila krađu. Po izjavi oštećenog ukraden je veći iznos novca i automobil", navode u PU Bijeljina.

Dodaju da je na licu mjesta izvršen uviđaj i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.


Preminuo sin pjevača Enesa Begovića

Preminuo sin pjevača Enesa Begovića

"U toku je rad na prikupljanju svih revelevatnih činjenica i okolnosti u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela", navode u policiji.

Vozilo je crne boje, ima tablice T46-M-822 i u vlasništvu je ženske osobe.

Vlasnici su putem medija zamolili za pomoć u pronalasku vozila i počinilaca ove krađe.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм