Užice

Majka djevojčica iz automobila smrti potpuno skrhana: Nemam snage

  • Извор: Курир
  • 27.08.2023. 21:05

Majka nastradale djevojčice, koja je zajedno sa bakom i dekom poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Užicu, oglasila se i potvrdila da je u trenu ostala bez najmilijih.

"Da, moja kćerka je nastradala, sa njom i moji roditelji. Drugu kćerku dovoze za Beograd u Urgentni centar, stabilno je... nemam snage da pričam, razumite me", rekla je kroz suze M.S, majka nastradale i povrijeđene djevojčice.

Podsjetimo, u jezivom sudaru koji se dogodio u Užicu, na Ložioničkom mostu, poginuli su supružnici iz Beograda i njihova unuka (9), dok je starija unuka (11) u kritičnom stanju.

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom.


Nova tragedija na putevima u BiH: Poginuo mladić (21)

Nova tragedija na putevima u BiH: Poginuo mladić (21)

U užičkoj bolnici tim lekara je operisao djevojčicu (11) iz Beograda, koja je zadobila teške tjelesne povrede.

"Dijete je primljeno na prijemno odjeljenje u užičkoj bolnici bez svijesti u teškom opštem stanju. Došlo je do prekida srčane radnje, ali je reanimacijom ponovo uspostavljena", rekao je dr Dragan Damjanović, direktor užičke bolnice i zaključio:

"Dijete ima povrede glave, vrata, kičme, grudnog koša, trbuha, a zbog krvarenja u trbuhu morala je hitno da se operiše. Sada je u postoperativnom toku i dalje u teškom stanju".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина