Srbija

Majka suvozača iz punta smrti: Molila sam ga da ne ide s njim

  • Извор: Информер
  • 05.09.2023. 15:08

Marija K, majka Nenada K. (40) koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki", kaže da je njen sin zajedno sa prijateljem Dejanom K, kobnog dana krenuo na svadbu u Ivanjicu, kada su promašili uključenje na auto-put.

"Moj sin Nenad ni za šta nije kriv. Krenuo je na svadbu sa svojim drugom Dejanom i slučajno su promašili izlaz na auto-put. Kada je vidio da je promašio, Dejan je vozio 130 kilometara na sat kako bi što prije stigao da izađe iz kontra-smjera ", kaže za "Informer" Marija K.

"Prethodno jesu konzumirali alkohol, ali moj sin nije ni namjeravao da vozi. Kada sam vidjela da Dejan pije, molila sam sina da ne ide sa njim baš zbog toga. Međutim nije me poslušao", kaže Marija i dodaje da Dejan nije poznavao puteve po Srbiji jer je dugo živio u Njemačkoj.


"Izetbegović ponovo drsko pokušava da falsifikuje istoriju“

"Koliko sam čula, oni su promašili uključenje na auto-put, odnosno ušli su u kontra-smjer. Navodno, kada je to Dejan vidio, vozio je 130 kilometara na sat kako bi što prije došao do nekog izlaza sa auto-puta. Ne znam što nije išao zaustavnom trakom, ili pokušao da se okrene. Valjda se uspaničio", kaže ona.

Nisu se snimali telefonima

Naglašava kako niko nije snimao nikakve "lajvove"‚ ili bilo šta slično i tvrdi da obojica nisu koristila mobilne telefone prilikom saobraćajne nesreće.

"Moj sin čak ni nema tik-tok. To su gluposti da se snimao telefonom, pa glavu je mogao da izgubi zbog tuđe greške", priča potresena Marija.

Prema njenim riječima Nenad i Dejan se čak nisu ni družili intenzivno.


Saslušan suvozač iz “automobila smrti” u kontra smjeru na auto-putu

Saslušan suvozač iz “automobila smrti” u kontra smjeru na auto-putu

"Moj sin se prije nekoliko nedjelja ukočio i pošto je čuo da je Dejan maser, pozvao ga je da mu pomogne. Od tada su se združili i počeli vrijeme da provode zajedno. Čak mi se i Nenad hvalio kako mu je Dejan pomogao i oslobodio ga bola", kaže Marija Kuzmanović.

Podsjetimo, Dejan J. (53) nastradao je na auto-putu "Miloš Veliki", kada se, dok je vozio fijat punto brzom trakom u kontra-smjeru, zakucao u drugi automobil.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: