Trstenik

Maloljetnu komšinicu namamio u podrum zgrade, pa je seksualno uznemiravao

  • 20.09.2019. 17:59

Policija je uhapsila D. Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je seksualno uznemiravao 14-godišnju J.M.

Kako piše "Srpski telegraf" on je osumnjičen da je djevojčici danima pisao preko društvene mreže Fejsbuk, a ubrzo je sa njom ugovorio sastanak u podrumu zajedničke zgrade i poklonima pokušao da je nagovori da bude sa njim.

Čitav slučaj policiji je prijavila majka djevojčice kada joj je kćerka ispričala sve.

"Osumnjičeni je djevojčicu neko vrijeme viđao ispred zgrade u kojoj žive, nakon čega ju je našao na Fejsbuku i počeo da joj šalje poruke. Nakon nekoliko dana dopisivanja osumnjičeni je s maloljetnicom ugovorio viđanje, i to u podrumu zgrade", kaže izvor ovog lista.

Čim je djevojčica stigla na mjesto sastanka, on je krenuo da je ljubi.

"Djevojčicu je poljubio u obraz, a potom joj dao kesu sa poklonima. Vjerovatno je mislio da će je tako privoljeti da bude sa njim. U kesi je bila jedna majica, dva para tanga gaćica, kutija kondoma i paklica cigareta", priča on.

Djevojčica je nakon toga otišla kući i majci ispričala šta se dogodilo. Preplašena žena odmah je pozvala policiju koja je uhapsila osumnjičenog i njemu je, nakon saslušanja u tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana - kaže sagovornik lista.

Komšije osumnjičenog još su u šoku zbog ovog slučaja, jer su komšiju D. Đ. znale kao porodičnog čovjeka.

"Živi sa suprugom i dvoje male djece, pa sam šokiran da je ovako nešto uradio. Njegova djeca su približnih godina kao ta djevojčica", kaže komšija za ovaj list.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.