Лопов узнемирио мјештане

Маскиран и наоружан дошао старици на врата, побјегао послије повика!

  • Извор: АТВ
  • 15.12.2023. 19:09

У тренутку када је маскирано непознато лице позвонило на врата, Мира је са кћерком из иностранства, разговарала на видео позив. Госте није очекивала, па је кћерка одмах провјерила видео надзор који је поставила како би обезбиједила мајку која живи сама у теслићком селу Младиковине. Оно што је видјела тотално ју је шокирало.

Пар секунди видео снимка лопов – маскиран са оружјем.

Завладала је паника. Лопов је почео да звони на врата, а потом ухватио за штеку. Послије повика старице и њене кћерке, сам је отишао. 

"Ноге ми подрхтале одмах. Аии мени је што су се кћерке испрепадале. И он је три пута позвонио колико сам чула, и онда је на штеку, глимао је мало, и онда се овдје сакрио. Има снимак, видиш ли га Слађана сад? Каже, само га мало видим", каже Мира Јовичић.

Ова бака, у 80-ој години, од тада не спава мирно. Све је пријавила теслићкој полицији. 

"Поступајући по наведеној пријави полицијски службеници су у више наврата извршили обилазак насељеног мјеста Младиковине те кроз разговор са мјештанима утврдили да у претходном периоду није било оваквих случајева. Полицијски службеници ће наставити рад по наведеној пријави како би идентификовали и пронашли лице које је уочено на видео снимку", наводе из ПУ Добој.   

А видео снимак брзо се проширио и друштвеним мрежама. Све то узнемирило је народ у Младиковина. 

"Иначе је мирно, дуго се није дешавао неки напад на кућу, нека провала. Ја сам повратник из иностранства, може се и мени десити некада", прича комшија Светислав Ћелић.

Због тога мјештани апелују да се случај што прије расвијетли. А ове године у Теслићу је било укупно 12 кривичних дјела тешка крађа. Двије крађе  биле су у породичним кућама. Од 12 евидентираних крађа, теслићка полиција, током 2023, расвијетлила је њих седам.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.