Novi Grad

Masovna tuča u kafani: Jedan batinaš isjekao dvojicu nožem, drugi protivnika povrijedio čašom

 • Izvor: ATV
 • 25.12.2022.12:47

Tri osobe povrijeđene su, a dvije su uhapšene nakon masovne tuče koja se dogodila u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Gradu.

Do tuče je došlo u subotu oko 2.55 sati.

"Postupajući po prijavi policijski službenici lišili su slobode lica Ž. B.i M. B. iz Novog Grada, a kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni Ž.B. počinio krivično djelo 'Nasilničko ponašanje' nanijevši nožem tjelesne povrede u vidu posjekotina na štetu dva lica iz Novog Grada, dok je osumnjičeni M. B. nanijevši povrede staklenom čašom licu iz Novog Grada počinio krivično djelo 'Tjelesna povreda'", saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.  

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv Ž. B. i M. B. biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela. 

Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.