Beograd

Mediji: Fotoreporter napravio incident ispred škole na Vračaru

  • Извор: Б92
  • 10.05.2023. 12:54

Ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" okupilo se više desetina ljudi koji su došli da odaju počast ubijenim đacima i radniku obezbjeđenja.

Na oba školska ulaza prisutne su policijske snage koje apeluju na novinare da ne prilaze previše blizu škole kako ne bi uznemiravali roditelje koji čekaju djecu nakon završenih časova.

Oko 11 časova došlo je do neprijatne situacije, kada je fotoreporter fotografisao roditelje izbliza, nakon čega je udaljen od strane roditelja i upozoren da to ne čini.

Ekipa portala "B92" zabilježila je izjavu roditelja, koji je nestrpljivo čekao da se njegovoj kćerki završe časovi.

"Ispred škole se, kao što se možete uvjeriti, čuje dječija graja i među roditeljima i djecom vlada visok stepen solidarnosti i odlučnosti da se nastavi sa, koliko je to moguće, normalnim životom", rekao je on.

Ispred škole se, nakratko, stvorio dugačak red đaka koji čekaju početak druge smjene.


Još jedna TikTokerka brani dječaka ubicu: Trebao je da ih razreže

Još jedna TikTokerka brani dječaka ubicu: Trebao je da ih razreže

Prisutno je više desetina roditelja, a reakcije koje se mogu vidjeti su najrazličtije – od zabrinutosti, preko suza, do smijeha, piše pomenuti portal.

Roditelji koji su ispratili djecu u drugu smjenu, bili su manje raspoloženi od roditelja koji su čekali svoju djecu iz prve smjene. 

"Ništa me nemojte pitati. Samo da protekne današnji dan u miru. Strepim, jako mi je teško", prokomentarisala je kratko zabrinuta majka.

Ipak, u školu je danas došao veliki broj učenika, a većina njih je, držeći se za ruke, hrabro i sa osmijehom na licu kročila u prostorije škole.

Podsjetimo, pre sedam dana dogodio se zločin koji je slomio i šokirao Srbiju. Zločin koji dosad nije zabilježen u istoriji Srbije.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм