Beograd

Migrant prijetio samoubistvom jer nije dobio azil

  • 25.02.2020. 09:48

Prava drama odigrala se juče oko devet sati u beogradskom naselju Senjak, kada je migrant A. Š. (28) upao na posjed, popeo se na krov i prijetio samoubistvom.

Migrant je na krov kuće dospio tako što se preko ograde popeo na drvo, a potom skočio na krov.

– Drama je trajala skoro sat vremena, a sve su posmatrali stanari okolnih kuća. Muškarac je nešto vikao ne engleskom, klatio se gore, a onda je počeo da lomi crijep. Najgore od svega je bilo što je crijep potom razbijao sebi o glavu. Navodno, A. Š. je bio revoltiran zbog toga što on, njegovi žena i djeca nisu dobili azil, pretpostavljamo u nekoj zemlji EU. Pominjao je i neki most i tražio da ga vode tamo – kaže izvor Kurira.

Ubrzo je stigla policija, ali i vatrogasci i Hitna pomoć.

– Stanar kuće je bio tu dok je migrant divljao na krovu i vjerovatno je on pozvao nadležne. Policajci iz PS Savski venac brzo su reagovali i uspjeli da smire pomahnitalog A. Š. i da ga bezbijedno spuste s krova. Njih trojica su se popela na krov, opkolili su ga, tako da nije imao kud. U trenutku su ga zgrabili – kaže izvor.

– Migrant je imao povrede glave koje je sam sebi nanio, te je najpre odvezen u Urgentni centar. Pošto su mu ljekari sanirali ranu, prebačen je na kliniku za psihijatrijske bolesti – dodaje izvor.

Očevici nemile scene ispričali su da je situacija bila napeta i dodao da nikome nije jasno zbog čega je migrant izabrao baš tu kuću, a vjerovatno je slučajno odabrao lokaciju.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм