MUP USK

Migranti se potukli u centru Bihaća

  • 21.11.2018. 17:07

U Bihaću su se danas potukla dva migranta, a veći sukob spriječili su građani koji su ih razdvojili, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK).

Migranti su se sukobili na ulazu u Gradsku upravu, a na snimku tuče, koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se i treći muškarac koji sve vrijeme stoji pored njih. 

Portparol MUP-a USK Snežana Galić rekla je da je incident prijavljen policiji, koja, po izlasku na mjesto događaja, nije zatekla nikoga, prenosi portal "Kliks". 

"Upoznati smo o video-snimku i nastavljamo raditi na utvrđivanju identiteta osoba koje su učestvovale u tuči i kvalifikaciji događaja", navela je Galićeva. 

Uprkos nedavnoj zabrani dolaska migranata u USK, na ovom području i dalje ima veliki broj migranata koji žele preći u Hrvatsku i druge zemlje EU. 

Osim u Bihaću, najviše migranata ima u Velikoj Kladuši, a u posljednjih nekoliko dana veliki broj njih se nalazi i u Ključu, gdje borave pod vedrim nebom, u nekoliko improvozovanih kampova i punktova u kojima su nehumani uslovi. 

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју: Митрополит Тихон

    ''АТВ интервју: Митрополит Тихон

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:20 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:35 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.