Осумњичен за обљубу дјевојчице

Миленко Томић пуштен из затвора

  • Извор: АТВ
  • 01.02.2024. 21:08

Миленко Томић, тренер бокса из Бијељине, оптужен за обљубу 13-огодишње дјевојчице у Бијељини 2021. години, пуштен је из затвора у кућни притвор.

То је одређено по сили закона, јер је судски процес предуго трајао, а након двије године, ако нема првостепене пресуде, притвор се укида.

Родитељи дјевојчице су разочарани, разочарани су становници Бијељине са којима смо разговарали.

Сви су очекивали да ће након двије године судског процеса бити донесена пресуда у случају обљубе дјевојчице која се догодила 2021. Међутим, све се одуговлачило и сада ће осумњичени Миленко Томић у кућни притвор. Одређене су му мјере забране, не смије напуштати мјесто боравишта а полиција ће га два пута дневно обилазити. Родитељи дјевојчице су очајни, све је чинио да се судски поступак одуговлачи тако да сада може да иде кући. Мјере забране су слаба утјеха родитељима дјетета које је обљубио њен тадашњи тренер.

„Дошли смо до тога да овог фамозног 1.фебруара, када је Миленко Томић пуштен из притвора, није нам добро, очајни смо и згрожени тиме што је пуштен из затвора без пресуде. Додуше, добио је ригорозне мјере, ако се буду испоштовале бићемо ми опет задовољни. Правда је спора али достижна. Мислим да ће га кад тад осудити“, рекао је отац жртве.

Томићу се у овом предмету, у Окружном суду у Бијељини, суди двије године, а многи сматрају да је ријеч о одуговлачењу поступка. За то вријеме промијенио је четири адвоката, а ново рочиште заказано је за 21.фебруар. Адвокат породице дјевојчице данас није одговарао на наше позиве. Имали су шта да кажу становници Бијељине али и чланови Удружења Лара који су, недавно, организовали и протест на коме су најављивали управо ово што се данас догодило, а то је да Томић иде у кућни притвор. За многе је ово недопустиво и прави шамар дјевојчици и њеним родитељима. Шаље се, кажу, лоша порука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.