Батровци

Младић избоден насмрт на граници, камионџија из БиХ испричао детаље

  • Извор: Курир
  • 28.09.2023. 11:51

Недалеко од граничног прелаза "Батровци" непознате особе напала су два мушкарца која су пјешке кренула са граничног прелаза према селу Батровци и једног од њих смртно раниле, сазнаје "Курир".

Полиција у Сремској Митровици је потврдила да је пронађено тијело непознатог мушкарца и да се за починиоцем интезивно трага.

Наиме, како сазнаје поменути портал, полиција трага за особама које су у уторак 26. септембра на улазу у село Батровци насрнули на два младића, а једног од њих, деветнаестогодишњег младића са Косова, изболи су ножем насмрт.

"Видио сам мушкарца и групу људи која се нашла на путу пред границом и мушкарца да трчи. Нешто кратко након тога између камиона угледао сам другог младића који је пао. Нисам био сигуран шта се дешава а ми углавном не излазимо из камиона на овом дијелу пута, поготово ноћу јер у околини има миграната који се сакривају. Полиција је дошла око 22 сата", прича возач камиона из БиХ.


Жене рођене у овом знаку увијек корак испред свих

Жене рођене у овом знаку увијек корак испред свих

Детаљи још нису познати, а како се сазнаје ова два нападнута мушкарца су са Косова и Метохије. Прешли су гранични прелаз “Батровци” и кренули пјешке у правцу села.

Један од њих је успио да побјегне групи нападача, које су, како незванично сазнајемо ова два мушкарца напали вјероватно ножевима.

Мушкарац (35) који је успио да помогне дотрчао је до границе и тражио помоћ.

Патрола је кренула да претражи дио пута, на коме су нажалост пронашли младића (19) коме више није било помоћи. Младић је имао неколико убодних рана на тијелу.

Мушкарац који је успио да побјегне пребачен у полицијску станицу у Шиду, гдје је препознао једног од нападача. Полиција интезивно трага за мигрантом из Авганистана.


Шта нас очекује: Објављена временска прогноза за наредних 15 дана

Шта нас очекује: Објављена временска прогноза за наредних 15 дана


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.