Beograd

Mladić kojem je bokser slomio lobanju na splavu pao u komu!

  • Извор: Телеграф
  • 05.07.2023. 10:52

M. V., muškarac kojem je bokser P. M. (39) slomio lobanju, odnosno, pokušao da ga ubije, na jednom poznatom beogradskom splavu je u komi.

"Povrijeđeni mladić je u komi, šanse da preživi su 50 odsto, a i ako preživi pitanje je kako će biti", rekao je sagovornik iz istrage za Telegraf.rs.

Poznati bokser uhapšen zbog pokušaja ubistva: Krvnički pretukao gosta na splavu

Poznati bokser uhapšen zbog pokušaja ubistva: Krvnički pretukao gosta na splavu

Sigurnosne kamere splava zabilježile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Ovo je bokser koji je osumnjičen da je pretukao gosta u klubu

Ovo je bokser koji je osumnjičen da je pretukao gosta u klubu

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se P. M. zaletio ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vrijeme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je P.M. protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Saslušan u Višem javnom tužilaštvu

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je P. M. (39) zbog sumnje da je 1. jula ove godine kao radnik obezbjeđenja na jednom beogradskom splavu bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života M.V, dok je S.V. nanio lake tjelesne povrede. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi uticao na svjedoke, da ne bi ponovio krivično djelo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičenom se na teret stavlja krivično djelo Teško ubistvo u pokušaju.

Sumnja se da je 1. jula oko 00.40 časa ispred ulaza na splav na savskom keju, najprije radnik obezbjedjenja M.K. ušao u raspravu sa M.V. i S.V, u koju se takođe radnik obezbjedjenja P. M. uključio, pa je iz nepoznatih razloga krenuo da pesnicama udara oštećene u predelu glave i tijela. M.V. je pokušao da bježi, ali je P. M, kako se sumnja, nastavio da ga udara, usljed čega je oštećeni pao, a P. M. mu je zadao još jedan udarac u predjelu glave pesnicom, nanijevši mu time teške tjelesne povrede opasne po život u vidu preloma temene kosti, uz krvarenje između mozga i lobanje. Dok je M.V. ostao da leži, P. M. je nastavio da udara S.V. pesnicom u predjelu glave i tijela, nanijevši mu lake tjelesne povrede, nakon čega je okrivljeni napustio lice mjesta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: