Београд

Младић ударио двије дјевојчице на пјешачком прелазу: Изашао да помогне, други возач га претукао

  • 19.01.2024. 23:15

Двије дјевојчице од 8 и 17 година лакше су повријеђене када их је ударио аутомобил на Бежанијској коси у Београду, док је возач који их је ударио задобио тешке повреде, од насилника који је возио иза њега.

Како се незванично сазнаје, саобраћајна несрећа догодила се данас око 12 сати у Улици Марка Челебоновића на Бежанијској коси.

– Аутомобилом који је ударио дјевојчице управљао је љекар од око 25 година, и у возилу је био са дјевојком. Догодило се то да је ударио дјевојчице на пјешачком прелазу. Покушао је да их избјегне, вјерујем да их није видио од возила које је било у траци поред њега, али нажалост није успио. Срећом ударац није био јак. Младић је одмах стао и изашао из возила, као и његова дјевојка – објашњава извор Информера и додаје:

Изашао из кола да помогне, па добио батине

– Вјерујем да би као љекар могао да дјеци пружи помоћ, али у том тренутку на њега се залетио возач који је возио аутомобил иза њега. Тај возач, верујем да дјецу није ни погледао, већ је одмах кренуо песницама да удара љекара, дјеловало је као да је само то чекао. Хајде што он није погледао дјецу, требало је бар да пусти љекара. Тим својим поступком је само отежао довољно тешку ситуацију – објаснио је саговорник.

Према његовим ријечима и док су дјевојчице биле на улици од насилника су љекара спасили дјевојка, пролазници и људи који су се ту затекли.

“Ко зна колико га је пута ударио песницама”

– Ко зна колико га је пута ударио песницама и вјерујем да то што је ударио дјевојчице апсолутно није био разлог тим батинама. Не би ме чудило да се несрећа догодила само зато што је љекар бјежао од насилника. У сваком случају неко је звао Хитну помоћ и полицију. Претучени љекар који је ударио дјевојчице био је немоћан да помогне, већ је и њему требала љекарска помоћ, а мушкарац који га је претукао сјео је у свој аутомобил и побјегао са мјеста несреће. Толико о његовим разлозима да претуче човјека – рекао је саговорник.

Како је објаснио дјевојчице и љекара који их је ударио Хитна помоћ превезла је у КБЦ Земун.

Љекар задобио тешке повреде главе

– Љекар је примљен са тешким тјелесним повредама главе, а дјевојчице срећом имале су лаке тјелесне повреде. Једна је остала у КБЦ Земун док је друга превезена у Институт за мајку и дијете – објаснио је саговорник.

Према незваничним информацијама полиција трага за возачем који је претукао љекара који је аутомобилом ударио дјевојчице, и који ће свакако одговарати за саобраћајну несрећу коју је изазвао.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: