Prevezen na UKC

Mrkonjić Grad: Izboden tokom kafanske tuče

  • Извор: АТВ
  • 19.06.2023. 11:15

D.T. iz Mrkonjić Grada teško je povrijeđen tokom kafanske tuče koja sinoć dogodila na području ove opštine.

Zbog nanošenja povreda policija je uhapsila njegovog sugrađanina D.Š.

"U Policijsku stanicu Mrkonjić Grad, 18.06.2023. godine, oko 22,25 časova, od strane dežurnog doktora Doma zdravlja Mrkonjić Grad prijavljeno je da im se za pomoć obratilo lice D.T. iz Mrkonjić Grada sa povredom u vidu ubodne rane u predjelu ramena. Odmah po prijemu prijave policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad izašli su na lice mjesta i tom prilikom ustanovili da je u ugostiteljskom objektu, privatno vlasništvo, na tranzitnom putu, opština Mrkonjić Grad, došlo do fizičkog obračuna između lica D.Š. i D.T. oba iz Mrkonjić Grada prilikom kojeg je D.Š. nožem nasrnuo na D.T. nakon čega se uputio u nepoznatom pravcu. Policijski službenici pronašli su i lišili slobode lice D.Š", saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.


Tuča ispred banjalučke pekare, troje kažnjenih

Tuča ispred banjalučke pekare, troje kažnjenih

D.T. je najprije zbrinut u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

"O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta protiv istog u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo 'Teška tjelesna povreda'", zaključuje se u saopštenju. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: