Drvar

Muškarac (53) izvršio samoubistvo vješanjem

 • Izvor: Srna
 • 17.12.2022.12:11

Pedesetrogodišnji muškarac čiji su inicijali D.R. iz Drvara izvršio je samoubistvo vješanjem, što je peto samoubistvo na području Livanjskog kantona za nešto više od mjesec dana, izjavio je danas Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

"Juče u 15.15 časova primljena je dojava da je pedesettrogodišnji D.R. iz Drvara izvršio samoubistvo vješanjem u pomoćnom objektu-sušnici", rekao je Vrdoljak.

Prema njegovim riječima, na uviđaj su izašli zaposleni u policijskoj stanici Drvar i dežurni ljekar koji je tokom pregleda utvrdio na tijelu nastradalog nema nasilja, te da je smrt nastupila vješanjem.

Vrdoljak navodi da je o svemu upoznat dežurni tužilac u Livanjskom kantonu.

"Za nešto više od mjesec dana na području Livanjskog kantona desilo se pet samoubistava, od kojih u Glamoču i dva u Drvaru", istakao je Vrdoljak.

 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.