ATV

Pazin

Muškarac iz Srbije oteo suprugu u Hrvatskoj i držao je zaključanu u autu

  • Извор: Индекс
  • 22.02.2023. 21:13

Tužilaštvo u Pazinu u Hrvatskoj 20. februara ispitalo je 51-godišnjeg državljanina Srbije zbog osnovane sumnje da je tri puta prijetio supruzi, bio nasilan prema njoj te je zarobio u automobilu.

On je, kako navodi DORH, početkom novembra prošle godine u jednom gradu na području Istarske županije prijetio svojoj supruzi, a sumnja se da joj je početkom decembra 2022. godine lagao da će je autom prevesti u drugi grad.

Nakon što je ona pristala u ušla u auto, odvezao ju je protiv njene volje na drugo mjesto i prijetio joj, te ju je zaključao u vozilu i držao je tako zaključanu do sljedećeg dana.

Osnovano se sumnja i da se od početka decembra 2022. godine do 18. februara na području dva grada u Istarskoj županiji nasilnički ponašao prema supruzi te da joj je sredinom februara prijetio, prenosi Index.hr.

Županijski sud u Puli je 20. februara prihvatio prijedlog državnog tužilaštva i osumnjičenom odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, opasnosti od uticaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog djela.

Тагови:
  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм