Тузла

Мушкарац који је убио жену биће ухапшен чим изађе из болнице

  • Извор: Аваз
  • 22.02.2024. 11:23

Мушкарац, иначе држављанин Мађарске, који је осумњичен да је јуче у мјесту Липница код Тузле убио супругу, а затим покушао самоубиство, налази се ван животне опасности и биће ухапшен, незванично сазнаје портал "Аваза".

Он се сумњичи да је убио супругу, а затим оштрим предметом себи нанио повреде у предјелу стомака. Међутим како се сазнаје, иако је синоћ пребачен у УКЦ Тузла, његове повреде нису озбиљне. 

Због сумње, јер сви докази упућују на то да нико осим њега и супруге није био у кући, да је починио убиство он ће бити ухапшен чим буде пуштен из болнице. 

Подсјећамо, како су рекли из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, јуче око 11:50 сати, дежурна служба Полицијске станице Запад обавијештена је од грађанина да се његови пријатељи С.Б. и Е. С. Т., настањени у Липници, не јављају на његове телефонске позиве, те да му се непосредно прије ове пријаве полицији, јавио на видео позив Е. С. Т., иначе страни држављанин, гдје је уочио да је исти крвав и да у кревету лежи С.Б., те је затражио интервенцију полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: