Rade na identifikovanju

Muškarac napao dvije djevojke u Banjaluci, policija istražuje slučaj

  • 07.07.2019. 12:47

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka rade na identifikovanju muškarca koji je verbalno i fizički napao dvije ženske osobe u Banjaluci.

Iz policije su naveli da se napad desio 30. juna oko 00.45 časova kada su dvije ženske osobe sjedile na klupi pored rijeke u Ulici Majke Jugovića. 

ATV nezvanično saznaje da je riječ o ženama čiji su inicijali D.D. i M.K..

"Oštećene su upućene da se jave u Službu hitne medicinske pomoći u Banjaluci, a u policiji su se izjasnile da ne žele krivično gonjenje", rečeno je Srni u policiji. 

ATV nezvanično saznaje, da je do napada došlo nakon što je muškarac, prišao djevojkama i sjeo pored njih na klupu. Muškarcu koji je nosio limenku piva, rečeno je da je mjesto zauzeo, da bi on potom djevojku M.K gurnuo sa klupe, te je ona pala na tlo.

Drugu djevojku D. D. je zalio pivom, zatim je uhavtio za vrat i udario šakom u lice.

Napadač se potomudaljio u nepoznatom pravcu. Policija traga za njim.

Na društevnim mrežama danas je objavljeno da se napad desio u petak, 5. jula i da je jedna od žena Dajana Dangubić, pripadnik Oružanih snaga BiH. 

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.