Višestruki povratnik

Muškarac napao policajca: Određen mu jednomjesečni pritvor

  • 04.06.2019. 12:15

Muškarac čiji su inicijali M.K. /29/ uhapšen je zbog napada na policajce u Šamcu, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Uz izvještaj o krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, on je predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu u Doboju, a s obzirom na to da je riječ o višestrukom povratniku u vršenju ovakvih djela, Osnovni sud u Doboju odredio je M.K. jednomječeni pritvor. 

Dvadesetdevetogodišnjak je juče, 15 minuta poslije ponoći, vozilom "golf četiri" sletio sa kolovoza, a u ovoj saobraćajnoj nezgodi pričinjena je manja materijalna šteta. 

Tokom vršenja uviđaja, on je počeo da vrijeđa policajce i da im upućuje ozbiljne prijetnje, nakon čega je uhapšen. 

Uhapšeni je i nakon toga nastavio sa vrijeđanjem i upućivanjem prijetnji, a alkotestiranjem je utvrđeno da ima 1,51 promil alkohola u organizmu. 

Policija navodi da je riječ o muškarcu koji je četiri puta pravosnažno osuđen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i višestrukom povratniku u vršenju krivičnih djela nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i krivičnih djela protiv imovine.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм