Хапшење у Милићима

Мушкарац напао полицајце, пријетио им ножевима

 • 24.05.2024. 09:56

Припадници Полицијске станице Милићи нападнути су приликом интервенције, након чега су ухапсили лице чији су иницијали Р.Б. из Милића због насиља у породици и напада на службено лице у вршењу службене дужности, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полицијској станици Милићи јуче око 7.50 часова пријављено је насиље у породици на подручју општине Милићи, након чега је по доласку полиције лице Р.Б. држећи ножеве полицијским службеницима упућивало пријетње опасне по живот, при чему се оглушило о законито наређење да престане са вршењем опасне радње, наведено је из Полицијске управе.

Увиђај је извршен након што је ово лице стављено под контролу.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву који је наложио полицији предузимање свих мјера и радњи из своје надлежности и достављање извјештаја о почињеним кривичним дјелима. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска