Ukradeno jagnje

Muškarac priveden zbog krađe u Ribniku

 • Izvor: Srpskainfo.com
 • 29.07.2022.09:29

Policija je u Ribniku uhapsila je D.D. zbog sumnje da je ukrao jagnje.

Policiji se juče obratio oštećeni i rekao da mu je nepoznata osoba prije petnaest dana iz zatvorenog tora ispred štale u mjestu Donja Previja, opština Ribnik ukrala jedno jagnje.

Tom prilikom prema izjavi oštećenog pričinjena mu je materijalna šteta od 180 KM.

Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Ribnik pronašli su D.D. za koje postoje osnovi sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo.

Izvršena je kriminalistička obrada lica D.D., a po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Krađa”.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.