Потврђено из полиције

Мушкарац убио жену код Тузле

  • Извор: Агенције
  • 21.02.2024. 14:40

Мушкарац је убио жену у приградском насељу Липница надомак Тузле, јављају федерални медији.

Како су казали из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, данас око 11:50 сати, дежурна служба Полицијске станице Запад обавијештена је од грађанина да се његови пријатељи С.Б. и Е. С. Т., настањени у Липници, не јављају на његове телефонске позиве, те да му се непосредно прије ове пријаве полицији, јавио на видео позив Е. С. Т., иначе страни држављанин, гдје је уочио да је исти крвав и да у кревету лежи С.Б., те је затражио интервенцију полиције.

"На мјесто догађаја, одмах су упућени полицијски службеници ПС Запад и СХМП Дома здравља Тузла, те је извршен насилни улазак у стан у којем су се налазили именовани, гдје су затечени беживотно женско тијело С.Б., чију смрт је на мјесту догађаја констатовао дежурни љекар СХМП Дома здравља Тузла и мушкарац Е.С.Т. са видљивим повредама у предјелу стомака, који је превезен у ЈЗУ УКЦ Тузла ради пружања медицинске помоћи", казала је за Кликс портпаролка кантоналне полиције Аднана Спречић.

На мјесту догађаја налазе се дежурни тужилац и увиђајна екипа Сектора криминалистичке полиције Управе полиције МУП ТК те се се предузимају све даље мјере и радње по налогу тужиоца.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)