Sarajevo

Muškarcu dvije godine zatvora zbog krađe

  • 16.04.2021. 11:06

Opštinski sud u Sarajevu osudio je Eldara Murića (33) na dvije godine zatvora zbog pljačke prodavnice u sarajevskom naselju Hadžići.

Murić je osuđen jer je 12. decembra prošle godine, s maskom na licu i prijeteći radnicama, iz kase ukrao novac i više kutija cigareta, saopšteno je iz Tižilaštva Kantona Sarajevo.

U saopštenju se navodi da je jednu radnicu uhvatio za desno rame, povlačeći je do pulta sa kasom, dok je drugoj rekao da legne na tlo te joj na desno rame naslonio predmet koji je asocirao na pištolj i naredio da preda sav novac.

Nakon što je uzeo novac i više kutija cigareta, optuženi je pobjegao, navodi se u saopštenju.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм