Čajetina

Muž zaklao ženu, pa pokušao i sebi da prereže vrat

 • 15.11.2019.07:55

Ovo je žalostan ishod agonije koja je trajala dugo. Milina je bila vrijedna žena, nedavno je otišla u penziju, ali je i tada radila kako bi obezbijedila novac za kakav-takav život. Međutim, u posljednje vrijeme Mijailo nije ništa radio, pio je, a vjerujemo i da je bio nasilan prema svojoj ženi.

Ovako pričaju komšije iz zlatiborskog sela Rožanstvo poslije tragedije u kojoj je u srijedu oko 22 časa, Mijailo S. (68) ubio svoju suprugu Milinu S. (63), poslije svađe u njihovoj porodičnoj kući. On je, prema prvim saznanjima istrage, kuhinjskim nožem prerezao vrat nemoćnoj ženi, a zatim je pokušao da se ubije.

- Zločin se dogodio u sredu oko 22 časa. Policija i zamjenik Višeg javnog tužioca u Užicu odmah su izašli na teren, a na osnovu prikupljenih dokaza sumnja se da je Mijailo S. počinio ovaj zločin. On je Milini nanio smrtonosnu posekotinu nožem u predjelu vrata, a oružje je nađeno na mjestu zločina - rekao je "Novostima" izvor iz istrage. - Mijailo je zatim pokušao da izvrši samoubistvo, sebe je posekao po vratu, ali je u svjesnom stanju prebačen u bolnicu.

Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju tijela ubijene žene, da bi se nedvosmisleno utvrdilo da li je Milina S. usmrćena sa jednim ili više uboda nožem.

Mijailo S. je zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu, a policija ga je kobne noći zatekla pored tijela supruge koju je prethodno usmrtio.

Pročitajte još:

Pijan bježao nakon nesreće, u autu mu pronašli oružje

Krš i lom pet automobila: BMW bez pola prednjeg dijela

Danas predah od lošeg vremena, od petka najavljen haos na Balkanu

Pokušaj ubistva: Sjekirom krenuo na Jevtovića poslije svađe

Otac sina koristio kao štit tokom kupovine droge, beba teško ranjena

Ušunjao se u Gimnaziju, pokušao da siluje učenicu u toaletu

Nives koštala 4.000 evra, Stanija najjeftinija

Zaveo dadilju (13) svoje djece, supruga joj prijetila ubistvom

Tagovi:
 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.

 • 11:40 Teletrgovina

  Teletrgovina