Избјегнута трагедија

На кућу политичара из БиХ бачен молотовљев коктел

  • Извор: Кликс
  • 26.01.2024. 11:14

За сада непозната особа синоћ је на породичну кућу политичара из Калесије Адмира Карића бацила молотовљев коктел.

На објекту одборника из поменутог града је причињена материјална штета, повријеђених није било, а полиција истражује цијели случај.

У разговору за "Кликс" испричао је шта се синоћ догодило.

"Око 21 сат сам чуо јак и нетипичан ударац у кућу који је дјеловао и као експлозија. Након што сам пришао прозору видио сам пламен, помисливши да гори кућа од комшије. Међутим, испоставило се да је у питању моја кућа, веома брзо сам изашао вани те сам почео гасити ватру. Након гашења пламена сам пронашао флашу која се истопила са металним чепом и фитиљем, односно молотовљев коктел", казао је Карић.


Инспекција контролисала месо у бањалучким маркетима

Инспекција контролисала месо у бањалучким маркетима

Његова претпоставка је да је заправо особа која је бацила молотовљев коктел жељела да запали унутрашњост куће, али до тога није дошло. Истиче и да се у вријеме напада на објекат у кући налазило његово двоје малољетне дјеце.

"Одборник сам НиП-а у Калесији, активан сам прилично и могуће је да сам некоме стао на жуљ. Не желим никога оптужити, али могу рећи да ово није било случајно. Могуће је да је политички мотивисано", истиче Карић, наводећи да у посљедње вријеме није имао било какве сукобе.

На мјесту догађаја поред ватрогасаца синоћ су били присутни и припадници полиције који су обавили увиђај.

“Синоћ око 21 сат ПУ/ПС Калесија запримила је пријаву да је у мјесту Дубница, општина Калесија, од стране непознате особе, бачена запаљива материја на породичну кућу власника А.К, којом приликом је наступила материјална штета”, навели су за "Кликс" из Управе полиције МУП-а ТК.


Пас ујео поштара

Пас ујео поштара

О догађају је обавијештен кантонални тужилац, а увиђај су извршили полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Калесија, који предузимају даљње мјере и радње на документовању и расвјетљавању кривичног дјела паљевина.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.