Цетиње - Будва

Најмање три особе погинуле у слијетању аутобуса у провалију

  • Извор: вијести.ме
  • 19.09.2023. 13:30

Најмање три особе су погинуле, док је више особа повријеђено у удесу који се десио на путу Цетиње - Будва.

Како је потврђено "Вијестима", дошло је до слијетања аутобуса на правцу између Обзовице и Брајића. Први подаци полиције указују да је у аутобусу било између 30 и 35 путника.

Екипе Управе полиције у олупини аутобуса у 13:10 часова јављају да више нема повријеђених нити нових страдалих. Тренутно се ради претрага терена, како би се утврдило да није неко испао из аутобуса и да му помоћ још није указана.

Аутобус фирме "Паповић" превозио је путнике на релацији Никшић - Будва.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто незгоде упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи.

"Вијестима" је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

"На магистралном путу Цетиње - Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса 'Паповић' са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације", објавила је Управа полиције на мрежи Икс.

На вајбер групи Патрола-ЦГ објављен је снимак са мјеста удеса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)