ATV saznaje

Nakon pregleda, Grahovac izlazi iz bolnice

 • Izvor: ATV
 • 30.05.2022.11:30

Policajac Miloš Grahovac koji je sinoć hospitalizovan u Opštoj bolnici Nevesinje, nakon detaljnih pregleda biće pušten kući već u toku dana.

Iz bolnice su naveli da je Grahovac u prisebnom stanju, te bez grubih neuroloških i psihičkih ispada.

Podsjećamo, Grahovac je nakon nekoliko dana potrage pronađen u mjestu Divin.

Kako nezvanično saznajemo, pomenuti policijski službenik pronađen je vezan za drvo, odnosno noge i jedna ruka su mu bili vezani.

Njega je na navedenom području pronašao vozač kamiona, a važno je pomenuti, da je prethodno policija pregledala to mjesto, na kojem ga tada nije bilo.

Istraga će utvrditi da li je riječ o otmici ili je ipak u pitanju nešto drugo.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.