Реаговање

”Нападнути младићи нису били у дресу, насумично су упитани за кога навијају”

Младићи који су нападнути у Бањалуци нису на себи носили навијачка обиљежја, нити је неко од њих био у дресу Црвене звезде, трвди за АТВ дјевојка једног од нападнутих.

Реагујући на текст под насловом ”Сукоб у центру Бањалуке због дреса Црвене звезде” она каже да је група навијача ”Борца” пришла младићима, након што су изашли из кафића и кренули према аутомобилу. Она тврди да су били у ”обичној одјећи” и да су шетали центром града, када су нападнути.

”Када им је пришла група навијача питали су их: ”За кога навијате?”. Момци су одговорили: ”Ни за кога, не пратимо спорт”. Тај одговор није задовољио навијаче и добацили су им да је ”једини тачан одговор да навијају за Борац”. Тада су их напали пред бројним свједоцима”, тврди дјевојка.

Увјерава да нападнути младићи немају никакве везе са навијачима и спортом, те да су насумично на улици упитани за кога навијају...

Примјећени у кафићу

Ипак извор из полиције за АТВ каже да досадашња истрага указује да је један од нападнутих младића раније у кафићу примјећен са обиљежјима Црвене звезде. Неко је то ”скенирао” и дојавио групи која је организовала напад.

Подсјетимо из ПУ Бањалука је саопштено да су због напада на четворицу младића ухапшени Б.П., С.Ј., М.М. и Н.Г. и С.У. сви из Бањалуке због сумње да су починили кривична дјела разбојништво и насилничко понашање, док се за три особе и даље трага.

”Полицији је око 17 часова пријављено да је у Гајевој улици више непознатих лица вербално, а потом и физички напало четири особе. Приликом напада од једног лица је украден новчаник са новцем и личним документима. Оштећенима је помоћ указала служба хитне медицинске помоћи. Све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука”, наводе у полицији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)