Ухапшени су

Напали механичара у Бањалуци, један држао пиштољ

  • Извор: АТВ
  • 20.03.2024. 10:57

Бањалучани С.Б. и Ј.Г. ухапшени су у овом граду због сумње да су напали власника механичарске радње Ф.Х., а једна од њих је држао пиштољ у руци.

Напад је полицији пријављен у понедјељак, 18. марта, око 12,40 часова.

„Полицијској станици је пријављено да су два непозната лица непосредно прије пријаве физички напала власника механичарске радње Ф.Х., којом приликом је један од лица држао пиштољ у руци“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У уторак су, на основу Наредбе Основног суда Бањалука, извршени претреси стана и возила које користи лице Б.С. и том приликом су пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела. 

С.Б. и Ј.Г. су осумњичени да су починила кривична дјела насилничко понашање и неовлаштена производња и промет оружја или експлозивних материја.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Након комплетирања и документовања предмета Окружном јавном тужилаштву Бањалука, против лица С.Б. и Ј.Г.  биће достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм