Čekao šest sati

Napravio “sačekušu" pa otkrio da staricu (93) tjeraju da prosi

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2023. 16:05

U Velikoj Kladuši juče se odvijala prava drama zbog starice koja već dugo prosi po USK.

Naime, Almir Buljubašić napravio je “sačekušu” da vidi da li neko podvodi staricu (93) da prosi.

Nakon šest sati čekanja, kako kaže Buljubašić za portal GP Maljevac, starici je prišlo taksi vozilo u kojem je bila žena stara tridesetak godina.

“Ja sam isti tren potrčao prema njima da ih zaustavim i zovem policiju. Ta ženska osoba je počela pješke bježati prema Bingu, ali sam je sustigao i u tom trenutku nailazi policija koja je dalje postupala po zakonu, a kojima sam prijavio slučaj”, dodao je. 

Kako je rekao, starica se zove Danica, a osobe koje je iskorišćavaju voze je po Bihaću, Bužimu, Cazinu i Velikoj Kladuši da prosi za njih.

“Eto meni nije bilo teško čekati šest sati da saznam istinu i zaustavim iskorištavanje starih i nemoćnih i pozivam sve građane USK da pozovu policiju ukoliko negdje vide bakicu da prosi, a i taksi vozače da ne voze osobe sa kojima je ova bakica”, navodi Almir.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм