Ухапшен

Наставник историје слао поруке ученици (14) па суспендован: "Затечени смо“

  • Извор: Курир
  • 15.03.2024. 15:20

Мушкарац П.Х., наставник историје у ОШ "Братство јединство" у Врбасу, ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело полно узнемиравање једне ученице осмог разреда поменуте школе, сазнаје Курир.

"Догађај је пријављен у Полицијској управи у Врбасу и против наставника Основне школе 'Братство јединство' поднијета је кривична пријава због кривичног дјела полно узнемиравање учињено на штету ученице осмог разреда“, потврђено је у Основном јавном тужилаштву у Врбасу.

Обдукција: Ево шта је пронађено у тијелима родитеља који су убили дјецу па себе

Обдукција: Ево шта је пронађено у тијелима родитеља који су убили дјецу па себе

Како незванично сазнаје Курир, наставник историје осумњичен је да је слао непримјерене поруке ученици осмог разреда школе у којој предаје, а све се издешавало почетком ове недјеље када је дјевојчица цијели случај пријавила својим родитељима.

"Родитељи ученице су потом П.Х. пријавили управи школе, након чега је он суспендован са свих дужности у школи у којој ради од септембра 2017. године и против њега је покренут дисциплински поступак“, каже извор упознат са случајем.

Паметни људи никада не раде ових 6 ствари

Паметни људи никада не раде ових 6 ствари

Курир је покушао да ступи у контакт са управом школе те су им рекли да позову касније али се онда више нису јављали на телефон.

"Колектив установе је затечен и згранут цијелим догађајем, поготово што је у питању четрнаестогодишња дјевојчица“, каже извор Курира.

Осумњиченом је, иначе, одређено задржавање, након чега је спроведен јавном тужиоцу Основног јавног тужилаштва у Врбасу ради саслушања и предузимања других доказних радњи у поступку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: