Мркоњић Град

Наставник спроведен у тужилаштво: Осумњичен за полно узнемиравање ученица

Ненад М., наставник информатике у Основној школи ”Иван Горан Ковачић” у Мркоњић Граду, који је ухапшен због сумње да је полно узнемиравао двије ученице, спроведен је у Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

Као што је АТВ писао Ненад М. је ухапшен јуче након што је полицији пријављено да се недолично понашао према двије дјевојчице, узраста 12 и 13 године.

Извор близак истрази октрива да је Ненад М. пијан дошао на наставу, те да је жртвама наводно рекао да се скину голе. Недуго након хапшења он је алкотестиран и утврђено је да је имао више од два промила алкохола у организму.

Како сазнајемо овај наставник већ дуже вријеме имао проблем са алкохолом, што су знали сви ученици, али и наставници. Међутим и поред тога је некажњено долазио на наставу и држао часове под дејством алкохола.

Надлежни у ОШ ”Иван Горан Ковачић” данас нису били доступни за коментар и АТВ-у је само кратко потврђено да је наставник ухапшен, те да се за остале информације обратимо истражним органима.

Шок у Мркоњићу: Ухапшен наставник осумњичен за полно узнемиравање ученица

Шок у Мркоњићу: Ухапшен наставник осумњичен за полно узнемиравање ученица

Иначе Ненад М. је добитник Светосавске награде за изузетне резултате у школској 2018/19 години.

Ухапшеног наставника ће у законском року од 24 сата испитати надлежни тужилац који је ће након тога донијети одлуку о евентуалном приједлогу за притвор.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм