Uhapšeni zbog pokušaja pljačke

Nespretnim razbojnicima ispao okvir iz pištolja  

  • 31.07.2018. 17:01

Mladići čiji su inicijali Š.E. (24) i B.E. (26) iz sarajevske opštine Stari Grad uhapšeni su na području Kantona Sarajevo, zbog osnovane sumnje da su pokušali da opljačkaju benzinsku pumpu "Sarajevo-invest" na Palama, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Oni se sumnjiče da su 26. jula u 2.40 časova pokušali izvršiti razbojništvo na benzinskoj pumpi "Sarajevo-invest" u ulici Karađorđeva, opština Pale, sa još dva maskirana lica, od kojih je jedan vatrenim oružjem udario u stakleni portal na ulaznim vratima, usljed čega je došlo do ispadanja okvira i municije iz oružja, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. 

Tokom kriminalističke obrade, koja je izvršena pod nadzorom postupajućeg tužioca, lice čiji su inicijali B.E. u potpunosti je priznalo izvršenje opisanog krivičnog djela. 

Službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo daljom kriminalističkom obradom navedenog identifikovali su i druga dva izvršioca, a riječ je o licima čiji su inicijali takođe B.E. (26) iz Starog Grada, Kanton Sarajevo, i I.E. (29) iz opštine Novi Grad. 

Hapšenje je izvršeno na zahtjev službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. 

Nakon dokumentovanja predmeta, protiv navedenih lica biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo. 

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок