Sarajevo

Nestao mladić, porodica moli za pomoć

  • Izvor: Radio Sarajevo
  • 08.08.2022.20:52

Na društvenim mrežama, u popodnevnim satima, objavljen je apel za sve građane Sarajeva u kojem je navedeno kako je jutros na području glavnom grada BiH nestao mladić Admin Šabić.

Policija po zakonu ne može ništa uraditi dok ne prođu 24 sata od zadnjeg javljanja ili viđenja u javnosti, te je porodica s toga na društvenim mrežama odlučila zatražiti pomoć u pronalasku ovog momka.

Apel za pomoć je poslao, kako se navodi, njegov rođak kazavši da su ga roditelji od jutros tražili i po bolnicama, ali ga nisu pronašli.

"Pozdrav, imam molbu, momak sa slike je jutros nestao u Sarajevu, ne javlja se na telefon, a policija ne može ništa uraditi dok ne prođu 24h. Molim Vas da objavite ako ga neko vidi da javi na broj 062 208 163, u pitanju je moj rođak molim Vas izađite nam u susret. Roditelji su ga tražili i po bolnicama ali nema ga, ime mu je Admin Šabić", navedeno je, prenosi Crna hronika. 

Portal "Radiosarajevo.ba" kontaktirao je Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova KS iz kojeg su kazali da se trenutno radi na dokumentovanju ovog slučaja.

Tagovi: