Zadnji put viđen prije sedam dana

Nestao Senad Mašić iz Novog Goražda, policija apeluje za pomoć

  • Извор: АТВ
  • 11.11.2021. 12:02

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska Senada Mašića koji je posljednji put viđen prošlog četvrtka u ulici 22. Maja u opština Goražde.

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde preduzimaju sve potrebne mjere i radnje, u cilju pronalaska   Senada Mašića koji je posljednji put viđen prošlog četvrtka  u ulici 22. Maja u opština Goražde.

Naime, dežurnoj službi Policijske stanice Novo Goražde juče je oko 10,05  časova  prijavljeno da je nestali Senad Mašić (59) viđen zadnji put  4. novembra u ulici 22. Maja kako se pješke kreće u pravcu Goražda.

Nestali Senad Mašić je visine oko 1,85 m, težine oko 70 kg, slabije razvijenosti, sijede kose i duge sijede brade. Zadnji put je viđen u crnoj majici dugih rukava sa kapuljačom, tamno plavoj trenerci i crnim cipelama. 

Policijski službenici Policijske stanice Novo Goražde zajedno sa rodbinom  izvršili su pretragu terena na području dijela sela Međurečje, sutra će se potrazi pridružiti članovi Lovačkog udruženja „Markan“ iz Novog Goražda.

Policijska uprava Foča apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, koji mogu doprinijeti pronalasku nestalog lica, prijave najbližoj  policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj  telefona ''122''


Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)