Несвакидашњи случај

Нино од конобарице тражио пиво, а добио песницу у тјеме

  • 15.03.2024. 22:56

Према овонедјељној пресуди, све се догађало у јуну прошле године око 23.15 сати у Гуњи на тераси кафе бара "Монацо". Гост Нино (20) и конобарица Јасна (28) осуђени су због нарушавања јавног реда и мира, пише Даница.хр.

"Нино је у алкохолисаном стању затражио од власника локала Креше и конобарице да му донесу два пива, а када су исти одбили да га услуже, у више наврата гласно вичући обратио се власнику: "'Крешо, дај ми два пива бог те ј***'".

Бацио флашу

"Кад га је одбио, опет му се обратио: 'Донеси ми пиво, п**** једна, јел ме чујеш, маму ти ј****, разбићу те!'“ Конобарица га је упозорила на понашање, па је викао на њу: "'Ј**** и теби мајку, к**** једна, све ћу вам поразбијати!'"

"Јасна му је потом задала ударац стиснутом песницом у тјеме, након чега јој је Нино отвореним дланом задао ударац у главу иза уха и са стола узео пивску флашу коју је бацио на тло испред локала", навео је судија у пресуди, преноси Даница.хр.

Драма на паузи: Славље у породици Хариса Џиновића

Драма на паузи: Славље у породици Хариса Џиновића

Нино се оглушио на позиве суда, па му је суђено у одсутности.

Конобарица Јасна свједочила је да је младићу донијела два пива, али је он касније тражио још два, што је она одбила. Почео се дерати на газду.

Казна 100 евра

"Упозорила сам га да се тако не обраћа власнику локала, те да локал престаје с радом у поноћ, а он је почео викати и на мене. У руци је држао боцу и кренуо према мени. Уплашила сам се, па сам га песницом ударила у главу. Он ми је узвратио ударац, не знам којим дијелом руке, али знам да ме је ударио у главу иза уха. Потом је бацио пивску флашу на асфалт испред угоститељског објекта гдје се разбила, те је напустио терасу", испричала је конобарица.

Неко је добио Ленд Ровер: Ово су бројеви извучени у 21. колу игре Лото

Неко је добио Ленд Ровер: Ово су бројеви извучени у 21. колу игре Лото

Полиција је врло брзо стигла на позив газде и пронашла младића те га ухапсила. Нино је кажњен са 100 евра, од чега му се одбија 40 евра јер је дан провео у полицијском притвору. Јасна је кажњена са 60 евра. Обоје морају платити по 30 евра прекршајних трошкова.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)