Došli da ga uhapse

Novi detalji drame u Rudom: Policajce drže radnici mesare, Žandarmerija pregovara

  • Извор: Независне
  • 16.06.2023. 13:31

Sudski policajci koji su jutros "zarobljeni" u mesari na području Rudog uspjeli su da se sakriju, a Žandarmerija i dalje pregovara o njihovom oslobađanju, potvrdio je izvor "Nezavisnih novina".

"Situacija je još ozbiljna. Sudski policajci ne mogu napustiti prostor, ali su sakriveni", rekao je sagovornik.

Detalji talačke krize u Rudom: U krugu klaonice zarobio policajce pa pobjegao

Detalji talačke krize u Rudom: U krugu klaonice zarobio policajce pa pobjegao

Kako dodaje, navodno sudske policajce u ovom prostoru drže radnici mesare, čiji je vlasnik jutros trebalo da bude doveden pred Sud, ali je "zarobio" sudske policajce, te im rekao da su ograde pod naponom, odnosno da su "priključene" na struju.

"Nakon što je to uradio, on je uspio da se izvuče iz kruga preduzeća, te je otišao pred Osnovni sud u Višegradu, gdje je uhapšen", podsjeća izvor "Nezavisnih", te dodaje da se ulažu veliki napori da se sudski policajci oslobode.

Drama u Rudom: Muškarac “zarobio” sudske policajce

Drama u Rudom: Muškarac “zarobio” sudske policajce


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм